Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 6.5/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Pinokio i Geppetto slave godinu dana otkako je Pinokio postao pravi dječak. On dobije zadatak da gradonačelniku dostavi dragocjenu kutiju s draguljima, no na putu mu pažnju odvuče cirkus koji je nedavno stigao u grad.

Fotografije

Pinokio i car noći

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Psići u ophodnji: Brz let u spas (2020)

    image
    Vojvoda od Blatograda princezinim draguljem diže Barkinburg u nebo! Skye će se suočiti s najvećim strahom i povesti družinu u najveću zračnu akciju spašavanja dotad!
  • Avanture gospodina Peabodya i Shermana (2014)

    image
    Gospodin Peabody, najučeniji pas na svijetu, i njegov nestašni dječak Sherman koriste svoj vremenski stroj WABAC kako bi odlazili na najčudesnije pustolovine...
  • Avanture obitelji Bigfoot (2020)

    image
    Otac Bigfoota koristi svoju novu slavu kako bi se borio protiv naftne kompanije na Aljasci, ali kad nestane sin, majka, rakun i medvjedica kreću na sjever kako bi...
  • Barbie: Zvjezdana Avantura (2016)

    image
    Barbie je kozmička princeza koja visoko leti na svom hoverboardu kroz beskrajni svemir sa svojim ljupkim i odanim pomoćnikom, kućnim ljubimcem Pupcornom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.