SADRžAJ

U bizarnoj komediji "Lovci na djeveruše" odvjetnici za rastave braka John Beckwith (Owen Wilson) i Jeremy Grey (Vince Vaughn) poslovni su partneri i najbolji prijatelji koji usto dijele i neobičan hobi: nepozvani dolaze na vjenčanja! Čija god svadba bila – židovska, talijanska, irska, kineska, indijska – karizmatični i šarmantni dvojac uvijek ima pametno pripremljenu priču za znatiželjne goste. Uvijek su hit svake svadbe, na kojima se uvijek strogo drže svojih pravila nabacivanja ženama, koje su uvijek uzbuđene na vjenčanjima. Na kraju još jedne uspješne sezone zdravica, Jeremy će saznati da se kći ministra financija Williama Clearyja (Christopher Walken) i njegove žene Kathleen (Jane Seymour) udaje u Washingtonu, što će zasigurno biti društveni događaj godine. Kad upadnu na raskošnu zabavu, John i Jeremy bacit će oko na djeveruše Claire (Rachel McAdams) i Gloriju (Isla Fisher) Cleary. Dok je svadba u punome jeku, Jeremy savršeno obrađuje Gloriju, ali Johnov flert s Claire iznenada kvari njezin pompozni dečko s Ivy Leagua, Sack (Bradley Cooper). Kako je neočekivano i neobično brzo pao na Clairein šarm, John uvjeri Jeremyja da prekrše pravila i prihvate poziv na produženi vikend i zabavu kod Clearyjevih. Na imanju će John i Jeremy doživjeti niz komičnih nezgoda u histeričnoj i disfunkcionalnoj obitelji Cleary, ali i neočekivano naučiti nekoliko vrijednih lekcija o ljubavi i vezama.

Fotografije

Lovci na djeverušeLovci na djeverušeLovci na djeverušeLovci na djeverušeLovci na djeverušeLovci na djeverušeLovci na djeverušeLovci na djeverušeLovci na djeverušeLovci na djeverušeLovci na djeveruše

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.