SADRžAJ

Bivši policajac Varley izišao je kao pobjednik paklene utrke gliserima, no umjesto očekivane nagrade od 250.000 dolara organizator utrke Dawson otme ga zajedno s još šestoro ljudi, te ih sve dovede na izoliran egzotičan otok i prisili na igru borbe za opstanak u kojoj pobjednik ostaje jedini preživjeli. U otočnom dvorcu okupljeni bogataši klade se na svog favorita, a kad padne noć Dawson šalje svoje ljude na Varleyja i ostale, koji se uz to međusobno bore. Varley uspije uvjeriti tajnog agenta Jesseja i instruktoricu afričkih pobunjenika Santhu da se udruže kako bi se zajedno suprostavili pogibelji...

Bivši internetski filmski kritičar David Neilsen početkom novog tisućeljeća počeo je pisati filmske scenarije, a nakon dva kratkometražna uratka došao je "Eliminator". Dvije godine kasnije okušat će se i kao redatelj, kao jedan od četvero suredatelja horora "Dominion". Producentsko-autorski tim "Eliminatora" film je osmislio kao nizanje bespoštednih akcijsko-borilačkih okršaja s dozom učinkovitog psihološkog profiliranja likova, a kao prednost u odnosu na brojnu konkurenciju niskobudžetnog akcijskog žanra angažirali su dva dobro poznata imena za glavne uloge. Na jednoj strani to je ugledni glumac s prestižnim hollywoodskih iskustvom Michael Rooker (Henry: Portret serijskog ubojice, Cliffhanger, Skupljač kostiju), na drugoj legenda ultimate fighta, Nizozemac Bas Rutten, bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji i čovjek kojeg smatraju jednim od petorice najvećih boraca miješanog stila u povijesti.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.