SADRžAJ

Život obiteljskoga čovjeka Petera koji radi za neuspješan lanac supermarketa uzdrman je dolaskom nove šefice Susan, koja ga počinje pripremati za rukovodeće položaje. Iznenada, novac i mogućnosti nadohvat su ruke, ali pod koju cijenu?
Pete je dobričina koji je nekoć bio cool. Živio je svoj san radeći u glazbenoj industriji, no sada rinta u odjelu za određivanje cijena jednoga neuspješnog lanca supermarketa kako bi uzdržavao voljenu ženu i malog sina. Kada Peteova nova šefica Susan preuzme odjel, njezin energični entuzijazam te nekonvencionalne ideje potpuno uzdrmaju stvari. Njezin je cilj promijeniti tvrtku dok priprema Petea za direktorsko mjesto. Pete je uvučen u vrtlog njezina života te je primoran raditi više nego ikada prije u svome životu. Odjednom pred sobom ima novac i nove mogućnosti, no pod koju cijenu?

Fotografije

Provjera cijeneProvjera cijeneProvjera cijeneProvjera cijeneProvjera cijeneProvjera cijeneProvjera cijeneProvjera cijeneProvjera cijeneProvjera cijene

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.