SADRžAJ

Eva, 42-godišnja optimistična rastavljena žena, vodi ljekarnu u gradiću u kojem je svi znaju i cijene. Uz odgoj sinova i smišljanje biljnih lijekova nema vremena za ljubav, ali to je čeka kad 29-godišnji liječnik Hendrik unajmi sobu u njezinoj kući.

Fotografije

Na krilima ljubaviNa krilima ljubaviNa krilima ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • All of My Heart: Inn Love (2017)

    image
    Ljubavni film. Jenny i Brian naslijede kuću u idiličnom okrugu Bucks i odluče je pretvoriti u pansion. Zaruče se, ali i suočavaju s raznim poteškoćama u vođenju...
  • Početak ljubavi (2019)

    image
    Jillian je potpuno posvećena poslu, no kad dobije obavijest da je umro njezin bogati rođak za kojeg nije ni znala da postoji, ona otkrije da ima i obitelj. U...
  • Sezona ljubavi (2018)

    image
    Žena se nakon razvoda vraća u rodni grad na natjecanje u pripremi jela s roštilja, no ozračje postaje još užarenije nakon što naleti na staru ljubav.
  • Ljubav na jesenjem sajmu (2019)

    image
    Claire odlazi pomoći ocu na obiteljskoj farmi bundeva, no iskre frcaju na sve strane s njihovim starim suparnikom - i suprotstavljenim odvjetnikom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.