Ocjena: 7.1/10
Ocjena korisnika: 8.3/10
(4 glasa)

SADRžAJ

Tajanstveni jahač ujaše u zabito planinsko selo pod alpskim vrhuncima. Traži mjesto gdje može prezimiti dok putovi opet ne postanu prohodni. Međutim dolazak ovoga šutljivog stranca uznemiri uspostavljeni red u zajednici kojom vlada beskompromisni patrijarh. S prvim snijegom, koji posve odsiječe selo od ostatka svijeta, mještani počnu umirati u čudnim okolnostima. Ne treba dugo da shvate kako dolazak zagonetnoga posjetitelja nije slučajan.

Fotografije

Mračna dolinaMračna dolinaMračna dolinaMračna dolinaMračna dolina

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nevjernici i lopovi (2012)

    image
    Na starom zapadu, šerifi, lutalice i revolveraši tragaju za izoliranim rančem, vjerujući da njezini kineski vlasnici posjeduju ukradeno zlato.
  • House of Deadly Secrets (2018)

    image
    A woman and her daughter move into a new house, hoping to make a new start. But soon she realises the house has a dark history.
  • Tajni teksaški rendžeri (1951)

    image
    Godina je 1874. Nakon što ne uspiju eliminirati bandu zloglasnih odmetnika, teksaški rendžeri unajme dvojicu bivših robijaša da im pomognu pronaći i uništiti...
  • Pucnjava u Dodge Cityju (1959)

    image
    Bat Masterson preuzima ulogu zakona u Dodge Cityju nakon što je njegov brat upucan u leđa. Potaknut djevojkom Paulineom Howard, on se suprotstavlja korumpiranom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.