SADRžAJ

Roy je mladi pozornik kojemu Kilvinsky, filozofski nastrojen stariji veteran, predstavlja ulični život L. A.-a. Kilvinsky je pred mirovinom te želi podučiti Roya da ga naslijedi nakon što on ode.
Policajac Roy Fehler i trojica njegovih prijatelja rade u policiji velegrada gdje je opasnost dio svakodnevice. Zajedno s iskusnim policajcem Kilvinskym patroliraju po svome terenu, sukobljavaju se s pljačkašima banaka, tjeraju prostitutke s ulica, smiruju ratove bandi, spašavaju zlostavljanu djecu, hvataju narkomane te se suočavaju s hitnim slučajevima, od rasnih nereda do automobilskih hajki. Čuvari vlasništva i morala, ovi policajci iz „noćne patrole“ katkad se smatraju mučenicima, dok ih drugi preziru kao krvoločne životinje. Za Kilvinskog, posao policajca njegov je jedini razlog življenja, a kada promišlja o samoći mirovine, jedini izlaz vidi u samoubojstvu. S druge strane, život je taj koji prijeti uništiti Fehlerov brak s Dorothy dok on bježi u ljubavnu avanturu.

Fotografije

Noćna patrola

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.