SADRŽAJ

Dvojica južnoafričkih ljubitelja glazbe kreću na misiju da otkriju sudbinu opskurnog američkog rokera iz 1970-ih čiji je album prvijenac postao neočekivani hit u njihovoj domovini te usput otkriju šokantnu tajnu.
„Potraga za Sugar Manom“ otkriva nevjerojatnu i dirljivu priču o Rodriguezu, američkoj rock-ikoni 1970-ih koja nikad nije postojala. Kasnih 1960-ih jednog su glazbenika u baru u Detroitu otkrila dvojica slavnih producenata koje je dirnula njegova produhovljena melodija i proročanski stihovi. Snimili su album za koji su vjerovali da će ga učiniti jednim od najvećih glazbenika njegove generacije. Unatoč pohvalama kritike, album je propao, a pjevač pao u zaborav usred glasina o jezivom samoubojstvu na pozornici. Ali ilegalna snimka došla je do aparthejdske Južne Afrike i tijekom iduća dva desetljeća postala fenomen. Dvojica južnoafričkih fanova krenula su na put da otkriju što se uistinu dogodilo njihovu heroju. Istraga ih je dovela do priče čudesnije od postojećih mitova o umjetniku znanom kao Rodriguez. Ovo je film o nadi, inspiraciji i rezonantnoj moći glazbe.

Fotografije

Potraga za Sugar ManomPotraga za Sugar ManomPotraga za Sugar ManomPotraga za Sugar ManomPotraga za Sugar Manom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.