SADRŽAJ

Morgan Freeman kao iskusni policijski psiholog naći će se u igri nadmudrivanja s lukavim otmičarem u napetoj 'Paukovoj zavjeri'.
Nakon dvije godine mirnog rada u školi, nastavnik otme senatorovu kćer te se vrlo brzo javi kriminalističkom psihologu Alexu Crossu (Morgan Freeman) kako bi se, izgleda, igrao mačke i miša. Cross je uvjeren kako je kontaktiran samo da bi osigurao otmičaru nešto medijske slave, a svoje pretpostavke potvrđuje kada u otmičarevom skloništu pronađe knjige o slavnom slučaju 'Lindenburgh'. Jedna od agentica koja je bila zadužena za čuvanje djevojčice nudi svoju pomoć iskusnom Crossu, koji ne zna kome bi trebao vjerovati, želi li da oteta preživi... Nakon što je serijom iznimno zapaženih i voljenih sporednih nastupa koje je ostvario u devedesetima osvojio srca publike, Morgan Freeman se latio i glavnih uloga, pokazavši kako je sjajan glumac neovisno o okruženju i tipu filma. Možda neočekivan izbor za akcijskog junaka, Freeman u sjajnom, napetom trileru 'Paukova zavjera' igra dojmljivu ulogu istraživačkog veterana, a ostatak ekipe čine manje poznata Monica Potter te akcijska zvijezda Michael Wincott. Po romanu Jamesa Pattersona, film je režirao Novozelanđanin Lee Tamahori, koji se proslavio oporom dramom 'Bili jednom ratnici'.

TRAJANJE: 104 min

Fotografije

Paukova zavjera
PREPORUKE

Djevojke noći (2010)

Danas
image
Virus vampirizma proširio se iz Holivuda na Nemačku, odakle stiže film o seksi vampiricama koje po noćnim klubovima traže svežu krv.

Porodični praznik (2005)

Danas
image
Tetka se bori za starateljstvo nad nećakinjom i nećakom nakon smrti svoje sestre, uz pomoć brižnog socijalnog radnika…

Bijela vrpca (2009)

Danas
image
U njemačkom selu Eichwald sve se prividno odvija svojim tokom: većina seljaka u službi je baruna (U. Tukur) i barunice (U. Lardi), a djeca prolaze strogi odgoj...

Majka! (2017)

Danas
image
Živeći mirnim, seoskim životom sa svojim suprugom pjesnikom (Javier Bardem), mlada žena (Jennifer Lawrence) počne se osjećati ugroženo kada dolazak zagonetnog...
TOP LISTE

Prijavi se