SADRžAJ

Skunk je 11 godina, dijabetičarka je i baš je kul. Ljetni praznici tek su počeli i očekuje lagodne dane. Kad g. Oswald, ružan tip koji živi preko puta, istuče Ricka, dragoga, no nestabilnoga dječaka iz susjedstva, Skunkina nedužnost počne nestajati na način koji ne može kontrolirati. Njezin dom, njezino susjedstvo, njezina škola - sve postaje izdajničko okruženje gdje sretno i sigurno djetinjstvo zamijeni dvojba puna straha, i zamršeni, slomljeni svijet postaje njezinom budućnosti. Skunk traži utjehu na posljednjem mjestu za koje zna da će je naći - u prijateljstvu s dragim, slomljenim Rickom - i kreće kaos, no iznenada, nasreću, dobije priliku izabrati… ostati tu ili otići - živjeti ili umrijeti.

Fotografije

SlomljeniSlomljeniSlomljeniSlomljeniSlomljeni

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubavne note (2007)

    image
    Kad popularna i tražena zvijezda country glazbe, Jaime Derringer, sprema se na intervju s Norom Flannery, koja je kritičarka specijalizirana za klasičnu glazbu,...
  • Sat zakašnjenja (2017)

    image
    Trish Harper zakasni na spoj na slijepo s Adamom zbog promijene računanja vremena, no umjesto Adama upozna Parkera. Kad shvati zabunu, Trish počne izbjegavati...
  • Ljubav u TV prodaji (2020)

    image
    Dvoje voditelja prisiljeno je surađivati u pokušaju da dobiju promaknuće. No otkrivaju da kemija između njih postoji i kad nisu pred kamerama.
  • Anna Karenina (1997)

    image
    Filmksa ekranizacija istoimenog čuvenog klasika svjetske književnosti pisca Lava Nikolajeviča Tolstoja.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.