Ocjena: 5.5/10
Ocjena korisnika: 5.9/10
(10 glasova)

SADRžAJ

Sarah McKinney (Leslie Bibb) godinama radi kao tajnica u farmaceutskoj firmi, no bez napretka na radnom mjestu. Ništa joj ne polazi od ruke - niti veća plaća, niti bolje radno mjesto izgleda da joj nisu suđeni. No Sarah vjeruje u sudbinu i da će joj se sreća osmjehnuti, dok njezina majka ima proaktivniji odgovor. Nagovori je da izmisli poslovno iskustvo i uspjehe u svojem životopisu jer ionako se svi služe lažima.
Crna komedija Tima Coxa „Gospođica Nitko i ništa, poput kultnog „Office Spacea Mikea Judgea, funkcionira kao humorni krimić, satira poslovnog mikrosvijeta koji postaje ogledalo uspješnosti individue. No prije svega „Gospođica Nitko i ništa je komedija koja najbolje uspijeva baš na tom teritoriju. Neobična priča o uspjehu, ujedno i kritika biznisa u kojem nikome ne možeš vjerovati i nastup poznate glumačke ekipe - Leslie Bibb (Law Abiding Citizens, Iron Man), Adam Goldberg kao Bill Beeber (Déjà vu, A Beaitiful Mind, Fargo - TV serija) i Kathy Baker kao Sarine majke, glavni su aduti ove komedije, koja će se najviše svidjeti onima koji vole uvrnutije filmove.

Fotografije

Gospođica "Nitko i ništa"Gospođica "Nitko i ništa"Gospođica "Nitko i ništa"Gospođica "Nitko i ništa"Gospođica "Nitko i ništa"Gospođica "Nitko i ništa"Gospođica "Nitko i ništa"Gospođica "Nitko i ništa"Gospođica "Nitko i ništa"Gospođica "Nitko i ništa"Gospođica "Nitko i ništa"

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.