SADRžAJ

Ken je podlac koji je svojim prijateljima namještao okrutne psine na momačkim večerima. Sada je red na njega, a prijatelji čeznu za osvetom. Njihov plan uključuje striptizetu, „Viagru“ i neizbrisivu tintu, ali naravno, stvari pođu po zlu.
Tijekom njihova prijateljstva, Ken Andrews bio je neprikosnoveni glavni zabavljač u svome društvu i pokretač složenih, zloglasnih, urnebesnih (i pomalo štetnih) obreda inicijacije na svim momačkim večerima. Večeras je red na Kenu. Ukazala se prilika da mu se sve njegove žrtve osvete. Kena hvata sve veća paranoja u vezi sa sudbinom koja ga čeka, ali istodobno jedva čeka vidjeti kakvo će mu „poštovanje“ prijatelji ukazati svojim kompleksnim planom i izvedbom inicijacije. Ali Kenova očekivanja imaju dva problema: uvijek je bio vođa i planer pa sada skupina nema svog šefa i… toliko je dugo odgađao ženidbu da mu prijatelji prolaze kroz krizu srednjih godina te koncept inicijacije smatraju pomalo djetinjastim, zločestim i zamornim…

Fotografije

Momačka večerMomačka večerMomačka večerMomačka večerMomačka večerMomačka večerMomačka večer

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.