EPIZODA: 1959. Claire, enceinte, abandonnée par son mari, confie son fils Louis à un couple d´amis pour l´été. À la campagne, le petit P

SADRžAJ

Nakon što njegova trudna majka Claire (C. Pascal) u očekivanju skorog poroda tijekom ljeta 1959. godine ode u rodilište, 9-godišnji Louis (A. Hubert) bude povjeren na skrb svojoj ujni Marcelle (Anémone) i ujaku Pelou (R. Bohringer). Oni žive u idiličnom selu u Bretanji, u slikovitom mjestu koje će Louis ubrzo upoznati zahvaljujući pomoći mjesne djevojčice Martine (V. Guedj), bistre i znatiželjne klinke koja zna sve tajne mjesta. No dječakovi prvi dojmovi nisu osobito ugodni, osobito stoga što se čini da ujak i ujna gotovo mrze jedno drugo. Njih je možda i nepovratno razdvojio tragičan događaj od prije 10 godina, kad je pri porodu umrlo njihovo dijete, te od tada Marcelle i Pelo jedva da uopće komuniciraju. Dok polako postaje svjestan zategnutog odnosa ujaka i ujne, Louis ne zna da je njegov otac gotovo posve zanemario njega i majku. U otkrivanju toga kao i mnogih drugih stvari u životu, Louisu će ključnu pomoć pružiti temperamentna Martine.

Fotografije

Postaja na magistrali

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.