SADRžAJ

Komičar Hans Zeisig 1938. godine bježi s krivotvorenom ruskom putovnicom iz nacističkog Berlina te se nađe u legendarnom, navodno sigurnom, hotelu „Lux“ u Moskvi. No ubrzo shvati da je upao iz zla u gore...
Godine 1938., kada je njegova domovina Njemačka već čvrsto zanesena Adolfom Hitlerom, njemačkom komičaru Hansu Zeisigu ne manjka hrabrosti dok izvodi svoj šou. Kad okolnosti za njega postanu alarmantne te mu zaprijeti opasnost od uhićenja, Hans odluči napustiti zemlju. Njegovo odredište je hotel „Lux“ u Moskvi, poznat kao sigurno utočište za ljude poput njega. Nažalost, mir kojem se nadao nije se dogodio: zbog krivotvorene putovnice ljudi ga zamijene za astrološkog savjetnika Adolfa Hitlera. Ta informacija dođe i do samog Josifa Staljina te se stvara lančana reakcija koja prisiljava Hansa Zeisiga da iskoristi sve svoje vještine ako želi preživjeti.

Fotografije

Hotel LuxHotel LuxHotel LuxHotel LuxHotel LuxHotel LuxHotel LuxHotel Lux

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.