SADRžAJ

Nitko nije opasniji od čovjeka koji nema što izgubiti. Detektiv Sean Riley (Johnny Strong) vođa je posebnog policijskog odjela za suzbijanje uličnog kriminala. U fazi je kada se silno trudi pribrati i oporaviti od nesreća koje je doživio. Nakon velike tragedije, smrti sina, ostavila ga je supruga, a partner mu je ubijen u smrtonosnoj zasjedi. Kapetan Trehan (Tom Berenger) ne želi dići ruke od svog najboljeg čovjeka pa mu daje novog partnera, Willa Gnaza (Kevin Phillips) i novi zadatak - istragu brutalnih ubojstava krimi podzemlja. Misija je sama po sebi zahtjevna, a kada Sean shvati da je jedan od njegov najstarijih prijatelja (Sean Patrick Flanery) vjerojatno upetljan, još jedna noćna mora postaje stvarnost.

Bolji poznavatelji filma prepoznat će ime Williama Kaufmana kao redatelja nezavisnog “The Prodigy”, koji je istovremeno bio i njegov filmski debi. Odlično prihvaćen, film je omogućio Kaufmanu snimanje “The Hit List” s oscarovcem Cubom Goodongom Jr.-om, da bi se već idućim filmom, koji ćemo gledati večeras, vratio nezavisnoj produkciji. Johnny Strong („Pad Crnog Jastreba“, „Brzi i žestoki”) djeluje poput Charlesa Bronsona nove generacije, u vatrenim obračunima u kojima se bez milosti i suvišnog mudrovanja rješava svojih neprijatelja. Čak bi i Dirty Harry bio ponosan na Johnnyjevo držanje. U ostalim ulogama ovog odličnog i žestokog ostvarenja nalaze se Kim Coates, Louis Mandylor, Costas Mandylor, Sean Patrick Flanery, Tom Berenger i poznata hip hop zvijezda Method Man.

Fotografije

Grješnici i sveci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.