SADRžAJ

Radnja filma odvija se krajem 19. stoljeća na američkom Zapadu. Obudovjeli veterinar David (James Caan), i udovica Jeanne (Genevieve Bujold) tiho se i oprezno zaljube jedno u drugo nakon što su izgubili svoje bračne partnere.
Francuska 1870. godine: Napoleon III. upravo je izgubio rat protiv Pruske i ostavio zemlju u siromaštvu. Mlada Jeanne (Genevieve Bujold) zaljubi se u fotografa Francisa (Francis Huster) koji je uskoro povede sa sobom u Ameriku. U malom gradiću na i dalje Divljem zapadu, oni otvore malu fotografsku radnju. U međuvremenu veterinar David (James Caan) živi na osamljenoj farmi sa svojom ženom. Nakon dvije godine i dvije tragične nesreće, Jeanne i David se upoznaju. Sama s djetetom, Jeanne je odlučila vratiti se u Francusku, ali baš prije odlaska ona i David tiho se i oprezno zaljube drugi put u svojim životima i nada se vrati.

Fotografije

Simon i SaraSimon i SaraSimon i SaraSimon i SaraSimon i SaraSimon i SaraSimon i Sara

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Warrant (2020)

    image
    After fighting in the Civil War, two Union Army buddies find themselves on opposite sides of the law with the post-war peace at risk.
  • Massacre Canyon (1954)

    image
    A group of soldiers undertake the treacherous mission of escorting a wagon train carrying rifles through dangerous Apache territory.
  • Coroner Creek (1948)

    image
    Vestern. Chris Danning (R. Scott) saznao je uz pomoć Kate Hardison (M. Chapman) tko je ubio njegovu zaručnicu. Sada želi osvetu...
  • Orlovo krilo (1979)

    image
    Vestern o lovcu na krzna, koji od Indijanca krade belog pastuva poznatog kao Beli orao. Kako bi povratili "izgubljenu čast" i konja koji za njih ima neprocenjivu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.