SADRžAJ

Radnja filma odvija se krajem 19. stoljeća na američkom Zapadu. Obudovjeli veterinar David (James Caan), i udovica Jeanne (Genevieve Bujold) tiho se i oprezno zaljube jedno u drugo nakon što su izgubili svoje bračne partnere.
Francuska 1870. godine: Napoleon III. upravo je izgubio rat protiv Pruske i ostavio zemlju u siromaštvu. Mlada Jeanne (Genevieve Bujold) zaljubi se u fotografa Francisa (Francis Huster) koji je uskoro povede sa sobom u Ameriku. U malom gradiću na i dalje Divljem zapadu, oni otvore malu fotografsku radnju. U međuvremenu veterinar David (James Caan) živi na osamljenoj farmi sa svojom ženom. Nakon dvije godine i dvije tragične nesreće, Jeanne i David se upoznaju. Sama s djetetom, Jeanne je odlučila vratiti se u Francusku, ali baš prije odlaska ona i David tiho se i oprezno zaljube drugi put u svojim životima i nada se vrati.

Fotografije

Simon i SaraSimon i SaraSimon i SaraSimon i SaraSimon i SaraSimon i SaraSimon i Sara

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.