SADRžAJ

Najnovije produkcijsko ostavrenje Georga Lucasa sniman u posebnoj 3D tehnici zvuka.
Najnovije produkcijsko ostvarenje Georga Lucasa, u režiji Anthonyja Hemingwaya, bavi se lekcijom iz mračne američke ratne povijesti. Riječ je o epskom ratnom spektaklu temeljenom na istinitim događajima o Tuskegee pilotima koji prati segregaciju crnih vojnika u vrijeme Drugog svjetskog rata. Riječ je o američkoj postrojbi sastavljenoj isključivo od afro-američkih pilota, koja se borila za vrijeme Drugog svjetskog rata i stekla kultni status. Postrojba je ispočetka osnovana zbog reklamnih razloga, ali su se njezini vješti piloti itekako iskazali na bojištima Italije i sjeverne Afrike. Glavne uloge u filmu utjelovljuju Cuba Gooding Jr. i Terrence Howard.

Fotografije

Crveni repoviCrveni repoviCrveni repoviCrveni repoviCrveni repoviCrveni repoviCrveni repoviCrveni repoviCrveni repoviCrveni repoviCrveni repoviCrveni repoviCrveni repoviCrveni repoviCrveni repovi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.