SADRžAJ

Ovom iskušenju teško je odoljeti.
Sam (Burt Reynolds), Carl (Robert Loggia) i Eddie (Charles Dunning) ratni su veterani koji nakon turbulentnih dana ratovanja žele uživati u mirovini i smještaju prekrasnog Sunrise parka. Najveće uzbuđenje i izazov s kojim su se do sada susreli bio je pokušaj osvajanja naklonosti njihove susjede Christine (Raquel Welch), bivše plesačice iz Las Vegasa. No život iznenada postaje uzbudljiv kada se u njihov kvart doseli svjedok u suđenju protiv mafije, Angelo Nitti, kojeg FBI skriva kroz svoj program zaštite svjedoka. Iako je otkucao mafijaške bossove i prešao na stranu zakona, Nitti ipak skriva tajnu. Prisvojio je 4 milijuna dolara koje planira potrošiti u mirovini.
Od producenta „As good as it gets, „Jerry Maguire i, „Ali te u režiji BJ Davisa, očekuje nas humorna drama koja će prvenstveno privući obožavatelje legendarnih glumaca - Burta Reynoldsa, Raquel Welch, Roberta Loggie i Charlesa Durninga, sve od reda glumačkih veličina koje iza sebe imaju impresivne karijere duge gotovo pola stoljeća. Iskusni majstori velikog platna najveća su atrakcija ove komedije, koja možda ne daje materijal kojim će ove kultne zvijezde moći dati najbolje od sebe, no i ovo što su nam pružili bolje je od većine predstava mlađih im kolega.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.