SADRžAJ

Victoria Roubideaux (A. Ferrera) ima sedamnaest godina i živi s prestrogom majkom, koja je, kad otkrije da je Victoria trudna, izbaci iz kuće. Prvih nekoliko dana smještaj joj da njezina nastavnica, Maggie Jonas (R. Griffiths), no kako je Maggiein otac već dementan, vodi je na farmu svojim prijateljima, dvojici staraca, braći McPherom, Haroldu (W. Andrews) i Rayomndu (G. Lewis). Iako se pribojavaju života s nepoznatom djevojkom, čine sve kako bi joj život u njihovoj kući bio ljepši.
Nastavnik Tom Guthrie (A. Quinn) prolazi kroz teško razdoblje i u obitelji i u školi. Njegova žena Ella (M. Follows) pati od depresije, bezvoljna je i teško se diže iz kreveta, pa odlazi od kuće i živi sama, što njihova dvojica sinova, Bobby (C. Arens) i Ike (M. Hazen), teško podnose. U školi, Guthrie se mora nositi s nasilnim učenikom koji ga čak i udari, no pred ravnateljem i roditeljima tvrdi da je bilo obrnuto.
Pojavljuje se i dečko s kojim je Victoria zanijela i nagovara je da s njim ode u Denver...

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.