SADRžAJ

Lyman je samac koji radi u noćnoj smjeni u službi za pomoć na putu. Kada zeleni papagaj uleti u njegovu prikolicu, on počinje opsesivno tragati za njegovim vlasnikom, što ga dovodi do Fione. Ona ga već neko vrijeme promatra i pridružuje mu se u potrazi mimo njegove volje. Međutim, iako povremeno skreću s puta, ova će ih neobična misija zbližiti.
Prpošna papiga i slobodoumna knjižničarka unose zbrku u dobro organiziran život usamljenog muškarca. Lyman je samac koji radi noćnu smjenu na odjelu prometne policije. Kada zelena papiga uleti u njegovu stambenu prikolicu, postaje opsjednut pronalaskom vlasnika te ptice, što ga dovodi do Fione. Promatrajući Lymana iz daljine, odluči mu pomoći u potrazi, želio on to ili ne. Zajedno s njezinim psom jazavčarom odlaze u potragu za pravim vlasnicima ptice, a Fiona počinje odmatati klupko tajni Lymanove prošlosti. No, kad se Fiona pridruži Lymanu na njegovim noćnim ophodnjama, posvjedočit će stvarnosti koja je mnogo napetija od romantične verzije koju je zamišljala.

Fotografije

Ptica nebeskaPtica nebeskaPtica nebeskaPtica nebeskaPtica nebeskaPtica nebeskaPtica nebeskaPtica nebeskaPtica nebeskaPtica nebeskaPtica nebeskaPtica nebeska

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.