poster

Aquaman i izgubljeno kraljevstvo

Aquaman and the Lost Kingdom (2023)

akcija, fantazija, SF, avanturistički | SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo, Kanada, Australija, Island
Redatelj: James Wan

Gdje gledati
U kinima od 25. 12. 2023.
Blitz cinestar, Cineplexx
Ocjena: 5.7/10
Ocjena korisnika: 7/10

SADRžAJ

Nakon što nije Aquamana uspio pobijediti prvi put, Black Manta, i dalje vođen potrebom za osvetom za smrt svog oca, neće se zaustaviti ni pred čim dok jednom zauvijek ne svlada Aquamana. Ovaj put Black Manta je snažniji nego ikad prije, koristeći moć mitskog crnog trozupca koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga pobijedio, Aquaman će se obratiti svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi sklopili zahtjevan savez. Zajedno, moraju ostaviti po strani sve svoje razlike kako bi zaštitili kraljevstvo i spasili obitelj, kao i svijet, od nepovratnog uništenja.

Fotografije

Aquaman i izgubljeno kraljevstvoAquaman i izgubljeno kraljevstvoAquaman i izgubljeno kraljevstvoAquaman i izgubljeno kraljevstvoAquaman i izgubljeno kraljevstvoAquaman i izgubljeno kraljevstvoAquaman i izgubljeno kraljevstvoAquaman i izgubljeno kraljevstvoAquaman i izgubljeno kraljevstvo

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.