poster

Kći kralja močvare

The Marsh King's Daughter (2023)

Redatelj: Neil Burger
CineStar Prem. 1 | subota | 20:00

Ocjena: 5.9/10
Ocjena korisnika: 6.8/10
(4 glasa)

SADRžAJ

Helena Pelletier ima muža kojeg voli, dvije prekrasne kćeri i posao koji ju ispunjava. Ona međutim skriva i mračnu tajnu. Otac je njezinu majku oteo i držao je u zabačenoj kolibi u močvarama poluotoka Michigan. Helena, rođena dvije godine nakon otmice, voljela je svoj dom u prirodi, a unatoč očevom ponekad brutalnom ponašanju, voljela je i njega … sve dok nije točno saznala koliko on može biti okrutan. Više od dvadeset godina kasnije, zakopala je svoju prošlost toliko duboko da čak ni njezin suprug ne zna istinu. No njezin otac bježi iz zatvora i pritom ubija dvojicu čuvara pa nestaje u močvari. Policija kreće u lov na bjegunca, no Helena zna da nemaju šanse i da samo jedna osoba na svijetu može pronaći majstora preživljavanja – glasovitog kralja močvare – jer je samo jednu osobu taj majstor tome poučio: svoju kćer.

Fotografije

Kći kralja močvare

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mjesto zločina (2023)

    image
    Gordon je, naime, član organizacije koja “pere” novac prodajom krivotvorenih umjetnina. No, galeristica nije ni slutila da će autor umjetničkih djela (čiji je...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.