poster

Ti, glupi čovječe

You Stupid Man (2002)

komedija, romantika | Kanada, SAD, Njemačka
Redatelj: Brian Burns
STAR Movies | utorak | 10:00

Ocjena: 5.7/10
Ocjena korisnika: 5.4/10
(15 glasova)

SADRžAJ

Nakon što je teškom mukom prebolio bivšu koja ga je ostavila zbog karijere zaljubio se u drugu 'fatalna' se vraća u grad sa namjerom da ga ponovno osvoji. Owen (David Krumholtz) je očajan nakon što ga buduća zaručnica Chloe (Denise Richards) ostavi pod izlikom da se želi posvetiti karijeri. Odlazi u Los Angeles u nadi da će uspjeti kao glumica no situacija se ne razvija onako kako je zamislila. Owen (David Krumholtz) u međuvremenu nastoji dovesti život u red u čemu mu pomaže nesuđena kuma na njegovom nesuđenom vjenčanju. Riječ je o ništa manje atraktivnoj Nadine (Denise Richards) koja mu pruža utjehu u teškim trenucima, ponekad i više od toga. Baš u trenutku kada njihov odnos počinje prerastati u nešto više Chloe se vraća u grad. Emisija u kojoj je trebala nastupati je otkazana te je odlučila vratiti se u Owenov zagrljaj. Loptica je na njegovoj polovici.

Fotografije

Ti, glupi čovječeTi, glupi čovječeTi, glupi čovječeTi, glupi čovječe

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubav traje tri godine (2011)

    image
    Pogled u raspad jednog braka. Simpatična komedija prati avanture kritičara i povremenog autora kojeg s nogu obori simpatična ljepotica. Jedini zapreka na putu k...
  • Kao mačke i psi (2017)

    image
    Dvoje mladih i njihovi ljubimci moraju dijeliti jezersku kuću. Njegova mačka, njezin pas i naizgled ništa zajedničko recept su za katastrofu.
  • Snježna ljubav (2021)

    image
    Novinarka koja ne voli putovati kreće na zadaću života, no ubrzo postaje mentorica zgodnom vlasniku pansiona čija je želja postati turistički vodič.
  • Onaj osjećaj kad... (2014)

    image
    Zac Efron, Miles Teller, Michael B. Jordan i Imogen Poots glume u urnebesnoj komediji ONAJ OSJEĆAJ KAD... Film govori o tome koliko komplicirano hodanje s nekim...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.