Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 8.3/10
(14 glasova)

SADRžAJ

Doktor Channard dobiva novog pacijenta, djevojku koja otkriva da su njezinu obitelj pobili strašni stvorovi, Cenobiti. Ali Channard je godinama tražio vrata pakla... A Kirsty je prisiljena slijediti ga kako bi spasila svog oca.
Kirsty Cotton u psihijatrijskoj bolnici ponovno proživljava paklene događaje povezane sa stanovitom kutijom slagalicom u kojoj se kriju smrtonosni duhovi. Njezin psihijatar dr. Channard dugo je već fasciniran mračnim tajnama te legendarne kutije i oduševi se kad uspije oživiti Juliju, Kirstynu ubojitu maćehu, hraneći je krvlju kroničnih duševnih bolesnika. Kao nagradu za novo tijelo, Julia otkriva opsjednutom doktoru tajne izvan prostora i vremena. U međuvremenu, Kirsty ima viziju svoga oderanog oca koji vlastitom krvlju piše poruku preklinjući je da ga oslobodi vječnog mučenja bešćutnih Cenobita.

Fotografije

Gospodari pakla 2: Osuđeni na pakaoGospodari pakla 2: Osuđeni na pakao

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.