poster

Brighton 4

Brighton 4th (2021)

komedija, drama | Gruzija, Rusija, Bugarska, SAD, Monako


Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 4/10

SADRžAJ

U ovom prikazu roditeljske žrtve i ljubavi oca prema sinu, bivši hrvač Kakhi (glumi ga stvarni olimpijski prvak Levan Tediashvili) kreće na put iz svog doma u Republici Gruziji kako bi posjetio svog sina Sosoa (Giorgi Tabidze) u ruskojezičnoj četvrti Brighton Beach u Brooklynu. Ondje ga zatječe kako živi u otrcanom pansionu u kojem živi šarolika skupina gruzijskih imigranata. Soso ne studira medicinu, kao što je Kakhi vjerovao, već radi za tvrtku za selidbe i nagomilao je kockarski dug od 14.000 dolara lokalnom ruskom mafijaškom bossu. Kakhi namjerava pomoći svom nesretnom sinu da se oslobodi duga, što dovodi do situacija koje su često komične koliko i strašne.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bezazlena laž (2023)

    image
    Mali koledž, koji očajnički želi privući pozornost u književnom svijetu, misli da je našao Shrivera, poznatoga pisca koji se skrivao 20 godina. Nažalost, osoba...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.