Ocjena: 7.2/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(6 glasova)

SADRžAJ

Jednoga sunčanog jutra Julie Kohler (Jeanne Moreau) napusti svoj gradić u Francuskoj i odlazi na Azurnu obalu. Ondje upada na proslavu zaruka čovjeka imenom Bliss. Na prijevaru ga odvuče u osamu i hladnokrvno ga baci s litice u smrt.
Zatim otputuje u planinsko mjestašce i otruje piće naizgled nedužnom čovjeku kojega je očarala. Nastavlja svoje tiho, ubojito putovanje sve dok nije smaknula četvoricu. Tek kad je uhićena, na vidjelo izađe njezin motiv: na dan njezina vjenčanja grupa muškaraca je kockala i opijala se preko puta crkve. Iz zabave jedan od njih uzeo je pušku i ubio mladoženju na stubama pred crkvom. Toga dana Julie se zaklela da će se osvetiti. Kada su je uhitili, svi osim jednoga bili su mrtvi. Taj je posljednji u zatvoru... onom istom kamo šalju Julie. Pod izlikom da mu donosi večeru, ona stiže u njegovu ćeliju i izbode ga nožem koji je skrila. Pravda je napokon zadovoljena.

Fotografije

Nevjesta je bila u crniniNevjesta je bila u crnini

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.