poster

Atithi Bhooto Bhava

अतिथि भूतो भव (2022)

Redatelj: Hardik Gajjar


Ocjena: 6.0/10

SADRžAJ

Srikant's life turns upside down when he bumps into a middle-aged ghost who claims to be his grandson from his previous birth. Things take an even more comical turn when the ghost seeks Srikant's help to meet his long-lost love.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bolje ne može (1997)

    image
    Život Melvina (Jack Nicholson), ćudljivog, opsesivno-kompulzivnog pisca, okrene se naopačke kad jedina konobarica u njegovu omiljenom kafiću koja ga podnosi,...
  • Ljubavna matematika (2021)

    image
    Judith počinje raditi na fakultetu i otkriva da se u njezinom životu, osim ljubavi prema matematici, u njezinoj blizini rađa i jedna druga, neočekivana ljubav.
  • Ljubav na South Beachu (2021)

    image
    U mladosti su Sara i Tony planirali zajedno voditi restoran. Ali oni su se udaljili - samo da bi godinama kasnije postali kulinarski rivali.
  • Obitelj Hollar (2016)

    image
    John Hollar, neuspješni njujorški umjetnik prisiljen je snalaziti se u malom srednjeameričkom gradu koji je ostavio iza sebe kada ga vijest o majčinoj bolesti...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.