SADRžAJ

Bogati poduzetnik Wendell Mays (Tom Arnold) smislio je prljavi plan - podmetnut će požar u svojoj rafineriji nafte kako bi dobio novac od osiguranja. No kada njegova pohlepa urodi serijom požara koji opasno ugroze živote građana, kapetan vatrogasaca Jack Thomas (John Bradley) i detektiv Denning (Ice-T) sudjelovat će u teškom zadatku gašenja podivljale vatrene stihije i pronalaska njena uzroka. Maysova glavna briga je obližnja bolnica, koja je prva na udaru vatre, a osim strepnje za živote svojih vatrogasaca predvođenih Danielsom (Michael Dudikoff), nađe se i u središtu rata korumpiranih korporacija u kojem ne može, ali mora sudjelovati.
Michaelu Dudikoffu, Tomu Arnoldu, Johnu Bradleyu i Ice-Tu dodijeljen su glavne uloge, a specijalni efekti i dramatične scene vatre, koja nemilosrdno guta sve što joj se nađe na putu, iznimno su upečatljivi.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.