SADRžAJ

Od siromaštva u mladosti, preko slave u boksu, do politike na Filipinima...
Čovek koji je prešao neverovatan put da bi postao jedan od najvoljenijih i najpoštovanijih sportista svih vremena. Od siromašnog tinejdžera koji je boksovao da bi nahranio svoju porodicu, do kongresmena koji neumorno radi da bi poboljšao život svog naroda, "Mani Pakjao" je fascinantan dokumentarac koji istražuje brojne pobede i iskušenja filipinske bokserske senzacije.

Fotografije

Mani PakjaoMani PakjaoMani Pakjao

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • George Best (2016)

    image
    George Best bio je svojevrsna nogometna verzija Beatlesa - zgodan i karizmatičan mladić iz Belfasta koji je svojom magijom na terenu osvojio cijelu Veliku...
  • Senna (2010)

    image
    Obuhvaćajući njegove godine utrkivanja za „Formulu 1" od 1984. do njegove prerane smrti desetljeće poslije, SENNA istražuje život i djelo trostrukoga svjetskog...
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 1. dio (2017)

    image
    ESPN donosi dokumentarac o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
  • Sveučilište Rand (2014)

    image
    Priča o nevjerojatnom putu zvijezde američkog nogometa, Randyja Mossa, iz izoliranog Randa u Zapadnoj Virginiji do vrha NFL lige.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.