Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Otkriće zlata u Dakotama na zemlji Siouxa 1877. izazvalo je zlatnu groznicu i mnogi dolaze u Caster u potrazi za boljim životom. Traženi odmetnici Bull i Mike pridružuju se tisućama drugih pionira. Na putu spašavaju djevojku Lee koju napali razbojnici i ubili joj oca. Mike i Bull postaju njezini zaštitnici, a uskoro i posve napuštaju svoj odmetnički život i posvećuju se djevojci...
John Ford stječe ugled već u razdoblju nijemog filma, a Tri loša čovjeka (Three Bad Men, 1926.) film je koji samo potvrđuje stečeni ugled. To je ujedno i njegov posljednji vestern do "Poštanske kočije" (1939.), a film je i prepoznatljiv po odlikama kasnijih Fordovih klasika - naracijom kojim privlači publiku, dobrom psihologijom likova i osjećajem za ritam.
Film je vjerojatno inspirirao naslovom i film Tri loša čovjeka u skrivenoj tvrđavi Akire Kurosawe iz 1958. godine, koji je u svijetu poznat kao Skrivena tvrđava.

Fotografije

Tri loša čovjeka

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.