SADRžAJ

Krimić s elementima humora. Audrey (W. Malick) i Michael (B. Hope) uz mnoštvo prijatelja proslavljaju tridesetu godišnjicu braka. Djeluju sretno i privrženo. Michael daruje Audrey skupocjenu sliku. No, kad se gosti raziđu, kad ostanu sami u spavaćoj sobi, Michael kroz suze prizna svojoj supruzi da je zaljubljen u drugu, u suradnicu s posla Christine (O. Grauer), i da se njome želi oženiti.
Tek što se oporavi od tog šoka, Audrey doživljava drugi, mnogo strašniji: tjednima nakon što se odselio od kuće, nalazi Michaela usred noći na kuhinjskom podu mrtvoga, probodenog nožem. U panici ona pokušava izvući nož i tako ostavi svoje otiske. Kako ujedno ima i najjači motiv - osveta i novac - policija i ne provodi ozbiljnu istragu, nego priprema uhićenje. Zato Audrey odluči pobjeći i sama istraživati... Ne posve sama, uz pomoć svoje ljubavi iz mladosti, Davida (G. Harrison)...

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.