SADRžAJ

Jarod je 17-godišnji izopćeni srednjoškolac koji živi bez oca, a školski kolege ga smatraju čudakom, maltretiraju ga i omalovažavaju. Kod kuće stanje za Jaroda nije puno bolje, jer mora podnositi majku koja stalno zanovijeta i njezina samodopadnog dečka. Umoran od gnjavaže koju trpi u školi, Jarod pronalazi posao poslije škole kao naučnik u "Stanovu krematoriju", pogrebnom uredu koji vodi povučeni Stan.
Uskoro Jarod počinje osjećati čudnu, ali utješnu povezanost sa Stanom i njegovim poslom. Kad Jarod ispriča Stanu o nevoljama koje ima u školi, Stan odluči riješiti problem ubilačkim pohodom u kojemu, jednog po jednog, uklanja nasilnike, a njihove ostatke spaljuje u peći u podrumu svog krematorija.
Kako nasilnici nestaju, detektiv Matt Fairchild istražuje tragove s mjesta nestanaka koji ga dovode do pogrebnog ureda. Stan je tada prisiljen ubrzati Jarodovo školovanje, podučavajući ga izopačenoj vještini ubijanja. Jarod brzo uči te njih dvojica razvijaju neobičan poslovni odnos koji prerasta u bezbožno partnerstvo.

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.