Božić na farmi

Christmas on the Farm (2021)

romantika, komedija, drama | Australija

Ocjena korisnika: 7.2/10
(48 glasova)

SADRŽAJ

Clementine Jones australska je spisateljica čiju su autobiografsku knjigu o životu na farmi u Queenslandu razgrabili moćni izdavači London & London. Ali istina je da je „Clementine“ zapravo Emmy Jones, Njujorčanka koja je knjigu temeljila na dnevniku svoje pokojne majke. Kad izdavači objave da putuju u Australiju po autentičnu „Clementine“ prije nego što potpišu ugovor, Emmy mora otrčati natrag na staru obiteljsku farmu, angažirajući svog rođaka Davida i njegova supruga Milesa da pomognu u održavanju prijevare. Jedini problem: glavna urednica Londona & Londona Ellison London pojavljuje se sa svojim zgodnim odraslim sinom Jackom - i ako se on prisjeti večeri kada je upoznao Emmy u New Yorku, igra će biti gotova!

Fotografije

Božić na farmiBožić na farmi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dvostruki blagdan (2019)

    image
    Rebecca je koncentrirana na karijeru te, kad se pojavi prilika za promaknuće, prione na organizaciju božićnog domjenka o kojem ovisi novi posao. No, domjenak...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.