SADRžAJ

12-godišnji Pablo dobiva stipendiju za pohađanje tajanstvene i izolirane škole koju su osnovali njemački imigranti u Čileu. Tijekom vremena Pablo svjedoči čudnim stvarima koje se ondje događaju i tjeraju ga da se ponaša drukčije od ostalih učenika.
12-godišnji Pablo dobiva stipendiju za pohađanje škole u tajanstvenoj i izoliranoj Coloniji Dignidad, koju su u Čileu osnovali njemački doseljenici. Ubrzo postaje miljenik vođe kolonije, ujaka Paula. S vremenom, Pablo svjedoči najčudnijim stvarima koje se tamo događaju: zlostavljanju, nestancima i demonskim stvorenjima kojima plaše djecu. Ali u ovom opakom svijetu sprema se revolucija i to je možda jedini način da se Pablo izvuče. Colonia Dignidad bila je ozloglašena komuna u južnom Čileu usko povezana s metodama i postupcima režima Augusta Pinocheta. Čile je jedna od onih zemalja u kojima je mlada generacija spremna kopati po povijesti i voljna razgovarati o njoj. A Colonia Dignidad jedna je od najmračnijih sjena još nedavne prošlosti.

Fotografije

Colonia Dignidad

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zbogom, sine (2019)

    image
    Zbogom, sine prati živote dviju obitelji tijekom tri desetljeća društvenih, političkih i ljudskih prevrata u Kini. Nakon gubitka djeteta u tragičnoj nesreći,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.