SADRžAJ

Teror stare civilizacije je živ. Za vrijeme odmora u Meksiku, Jeff (Jonathan Tucker), njegova djevojka Amy (Jena Malone) te njena najbolja prijateljica Stacy (Laura Ramsey) i njen dečko Eric (Shawn Ashmore) sprijatelje se s Nijemcem Mathiasom (Joe Anderson), koji ih pozove da s njim i njegovim grčkim prijateljem Dimitrijem (Dimitri Baveas) posjete hram Maya. Hram se nalazi na arheološkoj iskopini na kojoj se već nalaze Mathiasov brat Henrich (Jordan Patrick Smith) i njegova djevojka. Starim taksijem grupa stigne u selo, gdje ih dočekaju Maye naoružane do zuba. Kada Maye ubiju Dimitrija, grupa se daje u bijeg, ali ne zna da ih najveći teror, koji se probudio iz starih iskopina, tek čeka.

Fotografije

RuševineRuševineRuševineRuševineRuševineRuševine

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Megapirana (2009)

    image
    Kad jato smrtonosnih riba pobjegne iz udaljene pritoke i ide prema Floridi, na specijalnom je agentu i njegovoj partnerici da ih zaustave.
  • Wyvern (2009)

    image
    Veliki komad ledenjaka otkliže u ocean i završava na valovima. Kako led odlazi sve južnije, tako se topi i otkriva ono što je zaleđeno u njemu, nešto sa srcem...
  • Bitka za Nebesku arku (2017)

    image
    Siroče doznaje više o svojoj sudbini dok pokušava ući u zračni grad kako bi izbjegao pogibelji na Zemlji kojom vladaju čudovišta.
  • Escape Room (2019)

    image
    Šestero stranaca primi pozivnice za novu sobu za bijeg u kojoj će posljednji preostali igrač dobiti milijun dolara. Zatvoreni su u više prostorija pod ekstremnim...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.