SADRžAJ

Priča o četvero prijatelja - Matilde (Aurora Giovinazzo), Cenciju (Pietro Castellito), Fulviju (Claudio Santamaria) i Mariju (Giancarlo Martini) - koji su bliski kao braća. 1943. je: Rim bombardiraju i nacisti i saveznici. Njih četvero rade u cirkusu kojim upravlja Izrael (Giorgio Tirabassi). On je šef, međutim, svima njima više izgleda kao očinska figura. Dok traži izlaz da pobjegne što dalje od sukoba, Izrael misteriozno nestaje, ostavljajući četvero prijatelja same, bez perspektive. Matilde, Cencio, Fulvio i Mario iznenada ostaju sami, a cirkus je jedino što su imali i što ih podsjeća na sigurnost i obitelj. Nakon što su Izrael i cirkuski šator nestali, oni su samo nakaze, lišeni bilo kakvog životnog cilja i zaglavljeni u Vječnom Gradu koji pada pod udarima bombi.

Fotografije

Čudaci na slobodiČudaci na slobodiČudaci na slobodiČudaci na slobodiČudaci na slobodiČudaci na slobodiČudaci na slobodiČudaci na slobodiČudaci na slobodiČudaci na slobodiČudaci na slobodiČudaci na slobodiČudaci na slobodiČudaci na slobodiČudaci na slobodi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.