poster

Clotilda: Posljednji američki brod koji je prevozio robove

Clotilda: Last American Slave Ship (2022)

Redatelj: Lisa Feit
National Geographic HD | 29. 06. 2024. | 23:00

Ocjena: 7.8/10

SADRžAJ

Misterij sličan onima iz serija o kriminalističkim istražiteljima, emotivna ljudska drama i podvodna arheološka ekspedicija. Riječ je o povijesti posljednjeg američkog broda koji je prevozio robove: Clotilde.

Scenarist:
Producent: Alex Brady, Lisa Feit
TRAJANJE: 44 min

Fotografije

Clotilda: Posljednji američki brod koji je prevozio roboveClotilda: Posljednji američki brod koji je prevozio roboveClotilda: Posljednji američki brod koji je prevozio roboveClotilda: Posljednji američki brod koji je prevozio roboveClotilda: Posljednji američki brod koji je prevozio roboveClotilda: Posljednji američki brod koji je prevozio roboveClotilda: Posljednji američki brod koji je prevozio roboveClotilda: Posljednji američki brod koji je prevozio roboveClotilda: Posljednji američki brod koji je prevozio roboveClotilda: Posljednji američki brod koji je prevozio roboveClotilda: Posljednji američki brod koji je prevozio robove

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.