SADRžAJ

Kartografkinja Emilia zamoljena je da dizajnira novu kartu s blagom Sjevernog pola za božićnu sezonu i stoga traži istraživača koji je pješačio snježnim polom. Zajedno će otkriti da je pravo božićno blago ljubav.
Emilia Martin veseli se ugodnom Božiću kod kuće. Njezin posao kartografkinje školskih karata zahtjevan je jer nastoji držati korak s globusom koji se neprestano mijenja, a odmor pun tihih večeri uz vatru čini se dobrodošlim predahom. Ali njezin šef ima ideju u posljednji trenutak. Može li dizajnirati novu kartu blaga Sjevernog pola pod nazivom „Gdje je Božić“? Emilia potraži stručnu pomoć Drewa Campbella, istraživača koji je pješačio polom – dvaput! Drew isprva oklijeva, ali nakon što se nekako dogovore da će pomoći jedno drugomu, ubrzo otkrivaju da bi savjesna kartografkinja i slobodoumni avanturist mogli biti savršeni praznični par koji će istražiti teren Božića i pronaći vlastito blago.

Fotografije

Karte i imelaKarte i imelaKarte i imelaKarte i imelaKarte i imelaKarte i imelaKarte i imelaKarte i imela

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubavni lokoti (2017)

    image
    Žena se nakon dvadeset godina vraća u Pariz, ponovno se zbližava s prvom ljubavlju i kreće na put romantike i osobnog otkrića.
  • Ljubav u vrijeme žetve (2019)

    image
    Putopiskinja se vraća u svoj rodni grad koji je davno napustila, slomljena srca. Upoznaje novog muškarca, ali i sreće svojeg bivšeg.
  • All of My Heart: Inn Love (2017)

    image
    Ljubavni film. Jenny i Brian naslijede kuću u idiličnom okrugu Bucks i odluče je pretvoriti u pansion. Zaruče se, ali i suočavaju s raznim poteškoćama u vođenju...
  • Poslije oluje (2019)

    image
    Lauren želi obnoviti lokalnu zajednicu i svoj dom nakon silovite razorne oluje...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.