SADRžAJ

Bliži se Božić, a Tomica ga čeka kod bake. Bit će to prvi Božić bez djeda, koji je nedavno umro. Djed je u obitelji bio poznat kao meštar od Božića. Kad Tomica shvati da Djed Božićnjak nije dolazio u svoju radionicu, zabrine se da ove godine neće biti Božića. Je li stvarno moguće da Djed Božićnjak neće doći? Tomica ne želi ništa prepustiti slučaju. Zajedno s medom Berom odlučuje poduzeti sve da Djed Božićnjak dođe i ovog Badnjaka. Hoće li Tomica u svojoj obitelji postati novi meštar od Božića?

Fotografije

Medo Bero slavi BožićMedo Bero slavi BožićMedo Bero slavi BožićMedo Bero slavi Božić

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Detektiv Medo Bero (2017)

    image
    Kada im se učini da neki zadatak ne mogu lako da reše grupi drugara u pomoć stiže simpatični meda koji će ih uz pomoć mašte naučiti kako da postanu pravi heroji.
  • Ljeto tajni (2016)

    image
    Rachel se bavi procjenama i dolazi u gradić zbog knjižnice na čijem mjestu njezin klijent želi sagraditi odmaralište. Tamo upozna lokalnog pisca, Jakea, koji je...
  • House of the Stone Monkeys (2014)

    image
    Two 10-year-old boys, who live in the same building, with a story that's set in 1982 and the present day.
  • Čudovište i ja (2013)

    image
    Zločestu i razmaženu 13-godišnju djevojčicu, Djed Božićnjak je pretvorio u čudovište. Ako do Božića ne dobije dar od prave prijateljice, zauvijek će ostati...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.