SADRžAJ

Božićno je doba, omiljeno doba godine za Phoebe Saunders, vlasnicu Seeing Green Flower Shopa koji vodi zajedno sa svojom najboljom prijateljicom iz djetinjstva Laurie Danes. Phoebe se pridržava svojih tradicija u svim aspektima života, što ovu sezonu čini potencijalno ne tako posebnom kada sazna da se njezina omiljena božićna tradicija, Candy Cane Lane - ulica u njezinom starom susjedstvu koju su ukrasili stanovnici - ne događa za prvi put otkad je bila dijete; dugogodišnja organizatorica Louise McGraw se seli, a svi ostali stanovnici gube interes. Laurie ovo vidi kao priliku za Phoebe jer je osjećala da su Phoebeine tradicije gušile njezin život, sprječavajući je da iskusi nove stvari. U pronalaženju drugih stvari kojima bi ispunila prazninu, Phoebe upoznaje veterinara Erica Keltona. Isključio se iz ljubavi od nedavnog raspada njegove posljednje ozbiljne veze. Taj prvi susret između Phoebe i Erica dovodi do drugog slučajnog susreta, trećeg i mnogih drugih. Neodređeno se međusobno privlače, ali čini se da se njihovi slučajni susreti nikada ne događaju u pravo vrijeme. Hoće li ikada doći pravo vrijeme?

Fotografije

Slatki Božić

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Listening to Love (2022)

    image
    Ljubavni film. Peyton Pepper, ambiciozna producentica podcasta, mora osmisliti savršenu emisiju i od nepodnošljivog Alexa McKinneyja napraviti zvijezdu kako bi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.