poster

Priče s končom iz borše Stanka Ferića: U Ulici Kornat

Priče s končom iz borše Stanka Ferića: U Ulici Kornat (2021)

dokumentarni, kultura | Hrvatska
Redatelj: Ivo Kuzmanić

SADRžAJ

Kornatsko je otočje svjetska turistička destinacija, nadaleko poznata po svojoj začudnoj prirodnoj ljepoti. Naravno, upravo je zbog toga i njegov veći dio već odavno proglašen nacionalnim parkom. I to svi znaju. Međutim, ono što većina ljudi ne zna jest da je gotovo čitavo zemljište Kornatskog otočja privatno vlasništvo, od čega sami vlasnici, Kornatari, u smislu bilo kakve turističke naknade nemaju ama baš ništa. Materijalne koristi mogu imati oni koji su izravno ili neizravno vezani uz turizam i ugostiteljstvo, no oni pak u svojem životu i poslovanju trpe mnoštvo ograničenja koja proistječu iz činjenice da se nalaze u nacionalnom parku. ... O apsurdima njihove situacije, u novoj priči s končom iz borše Stanka Ferića!

Producent: Sanja Ivančin
Snimatelj: Siniša Galar
Montaža: Matija Ivče

Fotografije

Priče s končom iz borše Stanka Ferića: U Ulici KornatPriče s končom iz borše Stanka Ferića: U Ulici KornatPriče s končom iz borše Stanka Ferića: U Ulici KornatPriče s končom iz borše Stanka Ferića: U Ulici KornatPriče s končom iz borše Stanka Ferića: U Ulici KornatPriče s končom iz borše Stanka Ferića: U Ulici KornatPriče s končom iz borše Stanka Ferića: U Ulici KornatPriče s končom iz borše Stanka Ferića: U Ulici KornatPriče s končom iz borše Stanka Ferića: U Ulici Kornat

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.