SADRžAJ

Arman (18) posvojen je kao beba. Ubrzo nakon toga obitelj je dobila biološkog sina. Arman se neprestano bori protiv demona svoje prošlosti, a istovremeno pokušava zaštititi mlađeg brata od svih izazova današnjeg Sarajeva.
Armanu će uskoro biti 18 godina. Usvojili su ga kao bebu Jasna i Senad, koji nisu mogli imati vlastitu djecu. Međutim, Jasna je četiri godine nakon toga zatrudnjela, rodivši dječaka Dadu. Tijekom cijelog života, Arman se teško nosi s time da je posvojče u obitelji. Pun eksplozivne energije, sa školskim kolegama upada u nevolje. Unatoč tomu što je vrlo inteligentan, obilježen je kao „problematično dijete“. U potrazi za svojim identitetom i pravom majkom, neprestano se bori s demonima svoje prošlosti. U isto vrijeme pokušava zaštititi svog mlađeg brata Dadu (14) od svih izazova modernog bosanskohercegovačkog društva – droge, oružja, odlaska u ratna područja na Bliskom istoku.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.