poster

Seks i grad 2

Sex and the City 2 (2010)

POP TV | subota | 21:50


Ocjena: 4.5/10
Ocjena korisnika: 7/10
(37 glasova)

SADRžAJ

Carrie, Charlotte i Miranda sada su udane, ali neće odbiti malo zabave pod suncem. Kad ih Samantha povede na putovanje u Abu Dhabi, prisjetit će se kako su živjele prije nego što su se odlučile skrasiti.
Zabava, prijateljstvo i moda: sve to, i više, donosi SEKS I GRAD 2 u kojem Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) i Miranda (Cynthia Nixon) ponovno odgrizaju zalogaj Velike Jabuke, i ne samo nje, te nastavljaju sa svojim dinamičnim životima i ljubavima. Što se dogodi nakon što kažete Uzimam? Život je sve o čemu su djevojke sanjale, ali to ne bi bio Seks i grad kad ne bi bilo i iznenađenja. Ovaj put posrijedi je glamurozna, suncem okupana pustolovina koja ih vodi iz New Yorka do jednog od najluksuznijih, najegzotičnijih i najživljih mjesta na Zemlji gdje nešto tajanstveno vreba iza svakog ugla. Ovaj bijeg dogodio se u pravo vrijeme za četiri prijateljice koje se bore protiv tradicionalnih uloga majki i supruga u kojima su se našle. Na kraju krajeva, katkad jednostavno morate pobjeći s curama.

Fotografije

Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2Seks i grad 2

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.