Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 9.3/10
(72 glasa)

SADRžAJ

Završavajući srednju školu, mladić i djevojka nastavljaju ljubav rođenu mnogo ranije u tim istim školskim klupama. Međutim, dolazi do sukoba njihovih porodica: jedni su za svadbeni završetak romantične veze njihove djece, dok su drugi za to da tu vezu prekinu. Priča o sukobu generacija, ali i o životnom dobu u kojem mladalačke ljubavi neminovno prolaze kroz mnoga iskušenja. Nastavak urnebesne komedije "Lude godine".

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Takav kakav jesi (2015)

    image
    Nakon 15 godina braka, uspješna savjetnica za pronalaženje partnera pokušava zapaliti ljubavnu iskru i navodi supruga da s njom izađe "naslijepo".
  • Svadbena zvona (2016)

    image
    Kada vjenčanje njezine prijateljica Amy postane ugroženo, Molly odluči da će joj pomoći. Nažalost, to znači da mora surađivati s Nicom, mladoženjinim kumom s...
  • Upravo vjenčani (2003)

    image
    Romantična komedija. Je li moguće da se ludo zaljubljeni supružnici zasite jedno drugoga već nakon medenog mjeseca? To pitanje počne mučiti mladog radijskog...
  • Kao mačke i psi (2017)

    image
    Dvoje mladih i njihovi ljubimci moraju dijeliti jezersku kuću. Njegova mačka, njezin pas i naizgled ništa zajedničko recept su za katastrofu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.