Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 5/10

SADRžAJ

Američka liga Unites States Football League (USFL), osnovana 1982., brzo je doživjela uspjeh tako da je 1983. angažirala tri osvajača trofeja Heisman i buduće zvijezde National Football Leaguea (NFL-a): Stevea Younga, Reggieja Whitea i Douga Flutieja. Pridobivši obožavatelje zabavom, sjajem i raskoši, ta nova liga u prosjeku je okupljala mnoštvo od 25.000 ljudi. Ali s uspjehom su došli širenje i novi vlasnici, među kojima i istaknuti agent za prodaju nekretnina čija je vizija bila u opreci s utemeljiteljima ove lige. U ovom filmu Mike Tollin, redatelj nominiran za Oscara, pokušava odgovoriti na pitanje tko je ubio USFL.

Fotografije

Sitna riba: Tko je ubio USFL?

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Loveći Tysona (2015)

    image
    Evander Holyfield znao je da neće nikada zaslužiti poštovanje koje je tražio dok ne pobijedi Mikea Tysona. Kada su se napokon borili, svijet je svjedočio ne...
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 2. dio (2017)

    image
    Drugi dio ESPN-ovog dokumentarca o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 3. dio (2017)

    image
    Treći dio ESPN-ovog dokumentarca o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 1. dio (2017)

    image
    ESPN donosi dokumentarac o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.