SADRŽAJ

Unatoč zajedničkom životu, mlada samohrana majka Asia jedva komunicira sa svojom kćeri tinejdžericom Vikom. Njihova rutina je uzdrmana kada se Vikino zdravlje naglo pogorša. Asia mora uskočiti i postati majka koju Vika očajnički treba.
Asijino majčinstvo oduvijek je bilo neprestana borba umjesto očitog instinkta. To što je postala majka u vrlo ranoj dobi oblikovalo je odnos Asie s njezinom kćeri tinejdžericom Vikom. Usprkos zajedničkom životu, Asia i Vika jedva komuniciraju jedna s drugom. Asia se koncentrira na svoj posao medicinske sestre, dok se Vika s prijateljima druži u skateparku. Njihova je rutina uzdrmana kada se Vikino zdravlje naglo pogorša. Asia mora uskočiti i postati majka koju Vika tako očajnički treba. Vikina bolest pokazuje se kao prilika za otkrivanje velike ljubavi unutar ove male obiteljske zajednice.

Fotografije

AsiaAsiaAsiaAsiaAsiaAsiaAsiaAsiaAsiaAsiaAsiaAsiaAsiaAsiaAsiaAsiaAsiaAsiaAsia

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.