poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)


Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 10/10

TEMPORADA: 7

EPISODIO: 3

SINOPSIS

Goranu je krenulo! Dvije emisije - dvije pobjede! Tko će u trećoj biti spretniji i pokazati više znanja u zabavnim igrama? U Bojanovom timu igraju: glumci Karlo Maloča i Lara Živolić i glazbenik Damir Martinović Mrle. U Goranovom - glumci Dora Rakar Dimić i Dino Rogić i glazbenica Ivanka Mazurkijević.
Kako su se snašli u prepoznavanju domaćih hitova, a tko je bolje zavarao protivnike u igri "Riječ hrvatska"? Kapetani Navojec i Mirko Fodor vode vas na poučno putovanje Lijepom našom. Provjerite i vi svoje znanje, zaigrajte i zapjevajte! Volim Hrvatsku - najbolja zabava za kraj vikenda. U nedjelju na Prvom!
Urednica projekta: Andrijana Škorput

Imágenes

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.