poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)


Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 6

EPISODIO: 3

SINOPSIS

Opet je sreća bila na Bojanovoj strani! U igri kolo sreće u zadnjem je krugu zavrtio, dobio čak stoticu i odnio pobjedu! Goran će u trećoj emisiji pokušati smanjiti bratovu prednost uz pomoć sjajnog tima - glumice Elizabete Brodić, alpskog skijaša Natka Zrnčića Dima i glumca Nikše Kušelja. Na Bojanovoj strani natječu se: pjevač Marko Škugor, voditeljica Lana Pavić i glumica Mirela Brekalo Popović. Tko je pokazao više znanja, a tko imao više sreće, pogledajte u nedjelju na Prvom. Provjerite i vi svoje znanje iz svijeta sporta, televizije i filma, okušajte se u rješavanju premetaljki, pogađajte imena naših slavnih sugrađana i dobro se zabavite uz hitove domaće glazbe. Znate li: izrađuje li se falkuša u Komiži ili u Milni? Koja naša velika rijeka izvire u Dolomitima? Morske orgulje znamenitost su kojeg grada? Što je mužarjola, a što potresujka? Poučna zabava za cijelu obitelj uz kapetane Bojana i Gorana Navojca i voditelja Mirka Fodora.
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Ivan Miladinov
Urednica projekta: Andrijana Škorput

Imágenes

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.