poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)


Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 5

EPISODIO: 14

SINOPSIS

I prije kraja Bojan zaslužuje titulu "srećkovića" sezone! U zadnjoj igri 13. emisije kolo sreće donijelo mu je točno onoliko koliko treba za pobjedu - velikih četiri, za ukupnih 50 prema 49.
Kako će se rasplesti predzadnja emisija? Na Badnju večer jedni preko puta drugih ovaj put stat će članovi obitelji: uspješni hrvatski karate reprezentativci - braća Kvesić, naši slavni hrvači - braća Žugaj i glumice - majka i kći Rocco. Tko je bio brži, spretniji i pokazao više znanja? Tražili su se odgovori i na ova pitanja: jesu li Sućuraj i Svirče mjesta na Hvaru ili Braču? Što je na naličju 50 lipa? Koji se hrvatski grad u antici nazivao Mursa? Koji je grad najveća hrvatska riječna luka na Dunavu?
Za Gorana igraju - Ivan Kvesić, Neven Žugaj i Nada Rocco. Na Bojanovoj strani - Ivanov brat Anđelo, Nevenov brat blizanac Nenad i Nadina kći Barbara. Jedni drugima pomoć i potpora, a sada su na suprotnim stranama. Pravi mali obiteljski ogled!
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Ivan Miladinov
Urednica emisije: Andrijana Škorput
Voditeljica projekta: Elizabeth Homsi

Imágenes

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.