poster

Los Victorinos

VICTORINOS (2009)

Telenovela | Estados Unidos, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Clasificación: 7.0/10
Opiniones de los usuarios: 9.3/10
(21 voto)

Victorino Manjarres, Victorino Gallardo i Victorino Mora su momci koji se međusobno ne poznaju, različitog su društvenog staleža, različitog odgoja i razmišljanja. Međutim, postoji nešto što ih ipak spaja. Osim što dijele isto ime, rođeni su iste godine, istog mjeseca, istog dana i sata, a na sam dan njihovog rođenja, poznati prorok predvidi njihovu strašnu sudbinu - onog dana kada se trojca Victorina po prvi puta susretnu, jedan od njih će umrijeti.

Otkad se rodio, život Victorina More (Mauricio Ochmann) pun je mržnje i nasilja. Njegova majka, Lina Maria, rodila ga je u očajnim uvjetima u neuglednom stanu na rubu grada, a pri porodu su joj pomogli najbolji prijatelji, Rafael i Amparo. Zbog majčine neizmjerne hrabrosti i ljubavi, Mora obeća da će se uvijek brinuti o njoj, upravo onako kako i zaslužuje. S druge strane, Mora mrzi svog oca Victora Huga i smatra ga najvećim zločincem, ponajviše zato što je lošim odgojnim metodama svoje dijete pretvorio u delikventa. Najveća mu je želja bila da postane nogometaš, no kako je odmalena gonjen osvetom i mržnjom, Mora nikada neće imati normalan život s voljenim osobama i nikada neće težiti boljem životu bez lopovluka i kriminala, baš kao i njegov otac.

Način na koji je Victorino Gallardo (Arap Bethke) došao na svijet uvelike je obilježio njegovo odrastanje i odnos s roditeljima. Slučajno začet u žaru požude, orgija, droge i alkohola, Gallardo postaje crno sjeme svojih bogatih roditelja, spoj svega negativnog u svijetu elite. Njegova majka Angela depresivna je alkoholičarka, a otac Alejandro ovisnik o kokainu koji nezaustavljivo troši obiteljsku imovinu. Oboje su provodili više vremena na zabavama, opijajući se i drogirajući, nego odgajajući vlastitog sina. Niti sam Gallardo nije bitno drugačiji od svojih roditelja. Osim što sve dublje tone u svijetu kockarske mafije i nemilice troši obiteljski novac, Gallardo je nepopravljivi prevarant koji ne mari za ljudske vrline, poštovanje i žensku ljubav, već mu je jedini cilj steći što veće bogatstvo na ilegalan način.

I Victorino Manjarres (Roberto Manrique) je imao problematično djetinstvo. Njegova majka Marina u potpunosti je pokorna svom suprugu i nikada se ne suprotivlja njegovim opsesivnim metodama odgoja, dok je otac Efrain, oficir opsjednut svojim poslom i ljubavlju za domovinom, od rođenja učio sina životnim pravilima i besprijekornoj disciplini te mu usadio volju da i sam postane vojnik kad odraste. Manjarres je diplomirao na vojnoj akademiji uz sve počasti za svoj detektivski rad. U vojnim i policijskim krugovima Manjarres je poznat po svojoj profesionalnoj etici, nepotkupljivosti i perfekcionizmu, što je bio glavni faktor za njegovo promaknuće u načelnika vojne postrojbe zadužene za uhićenje najjačih članova mafije.

Ova kolumbijska sapunica puna akcije i napetosti nastala je kao remake serije „Cuando Quiero Llorar No Lloro", telenovele koja je u Kolumbiji još davne 1991. godine postala nezaboravan hit na temelju romana venecuelanskog pisca Moguela Otera Silve. Telenovela „Los Victorinos" odličan je spoj ljubavnih i obiteljskih problema, spletkarenja, mafijaških obračuna i sraza bogatih i siromašnih, koja je osvojila gledatelje diljem svijeta.

TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.